Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Ιστορίες από την κρύπτη. Η "Σουζανίτα", μέρος δεύτερο


Εντάξει λοιπόν κοπελιά!

Το πήγες το ραντεβού με το «κελεπούρι». Τι ραντεβού δηλαδή, αν θυμάσαι καλά εσύ του την «έπεσες» να πάτε σινεμά σε εκείνη την κουλτουριάρικη ταινία με τα πολλά βραβεία που ήθελε να δει κι εσύ σε άλλη περίπτωση ούτε που θα το σκεφτόσουν. Να ήταν καμιά ρομαντική κομεντί, μάλιστα!

Όπως και να έχει υποκρίθηκες ότι είσαι φαν και πήγατε. Οι 2 σας! Είχες προετοιμαστεί πολύ καλά για εκείνη τη μέρα. Περιποίηση προσώπου, σώματος, μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωση, προσεκτικό μακιγιάζ και 2 ώρες να διαλέξεις τι να βάλεις. Τελικά, μάλλον υπερέβαλλες . Το βραδινό φορεματάκι με τα χρυσά πέδιλα, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη αμφίεση, δείχνουν όμως πολύ εντυπωσιακά και σου πηγαίνουν πολύ, κυρίως μετά το σολάριουμ.

Πήρες το κομπλιμέντο του για την εμφάνισή σου και η βραδιά κύλησε με εσένα να προσπαθείς να αποσπάσεις καμιά κουβέντα κι εκείνον να σου μιλάει σπάνια και μόνο για την ταινία, που ούτε θυμάσαι τ’ όνομά της! Δεν πρόσεξες ούτε μια σκηνή. Είχες γείρει πάνω του και τον ακουμπούσες δήθεν τυχαία, να νιώσει τη γυναικεία σου θέρμη, να μυρίζει το ακριβό άρωμά σου. Οι ταινίες με τη Βουγιουκλάκη κάτι σε δίδαξαν!

Στο τέλος τον παρέσυρες για ένα ποτό. Κι εκεί δε μιλήσατε πολύ, είχε φασαρία. Γμτ, πρέπει να ξυπνήσει νωρίς αύριο είπε, έτσι άδοξα θα λήξει η βραδιά;

Σε άφησε έξω από το σπίτι με ένα φιλί πεταχτό για καληνύχτα και ένα νέο ραντεβού για εκείνο το νέο τρέντυ κινέζικο εστιατόριο που άνοιξε στην πόλη και που πολύ θα ήθελες να επισκεφτείς.

Χμμμ, προχωράει λοιπόν το πράγμα. Όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες γλυκιά μου, αλλά υπάρχουν ελπίδες, έτσι;

Βγήκατε και ξαναβγήκατε. Μόνοι και με παρέα. Δικοί σου φίλοι που δεν είχε αντίρρηση να γνωρίσει.

Ήταν γλυκός, τρυφερός, γεναιόδωρος και φιλικός με τους φίλους σου.

Δεν δε είχε γνωρίσει σε κανένα δικό του όμως.

Βρισκόσαστε μόνο Παρασκευές και Σάββατα γιατί αν και καλοκαίρι που δεν είχε δουλειά (καθηγητής είπαμε, φιλόλογος) βοηθούσε στο μαγαζί του μπαμπά του, ένα ψιλικατζίδικο στο κέντρο της πόλης.

Περνούσες συχνά από εκεί, δήθεν τυχαία, να πεις μια κουβέντα, να σε δει με τα καινούρια σου ρούχα, να δει τα ψώνια σου, να πάρεις τη γνώμη του, καθώς έχει πολύ καλό γούστο!

Σου έδωσε το πρώτο φιλί μετά από 7 ραντεβού και σου ζήτησε να κάνετε σχέση!

Κάνατε έρωτα μετά από 3 μήνες γνωριμίας και δεν είδες αστεράκια, αλλά δε σε πείραξε. Ήταν τρυφερός, δε σε πόνεσε, τέλειωσε γρήγορα και σε πήρε αγκαλιά μετά! Ιδανικός δηλαδή για σένα που η σχέση σου με το σεξ είναι, θα έλεγες «επιδερμική». Εξάλλου, έτσι δεν είναι για τις γυναίκες; Τα υπόλοιπα είναι που μετράνε!

Μετά από αυτό, μικρή μου «Σουζανίτα», θεώρησες ότι «τον έδεσες το γάιδαρό σου».

Και άρχισες να κάνεις όλα εκείνα τα λάθη που περιγράφονται στην ταινία “How to lose a guy in ten days”. Μα, καλά, πως και δεν την θυμάσαι; Ρομαντική κομεντί είναι!

Έτσι, άρχισες να συζητάς αμέσως για γάμο και πως θα τον ήθελες, γνωρίστηκες με τη μάνα του και «γίνατε φίλες», γέμισες το σπίτι του αρκουδάκια, έκανες παρεμβάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού του(δεν είναι καταπληκτικές αυτές οι νέες φλόραλ κουρτίνες που πήρα για το δωματιό μας;), έκανες κρίσεις υστερίας και γκρίνιας ότι σε παραμελεί, έλεγες πως θέλεις να μοιάζουν τα παιδιά σας και βάφτισες το πέος του «μικρό πολεμιστή»!

Έκανες δηλαδή ότι σιχαίνεται ένας κλασσικός άντρας!

Κι εκείνος;

Εκείνος ήταν...χμμμ...αδιάφορος θα έλεγα, συμφωνείς;

Ε, τώρα που το βλέπεις από μακριά, τι θα έλεγες κι εσύ;

Δεν αντιδρούσε. Σε άφηνε να κάνεις ό,τι θέλεις και τα αντιμετώπιζε όλα, στωικά, με ένα χαμόγελο, σαν να μην τον αφορούσαν πραγματικά, σαν να ήταν αλλού.

Εσύ όμως αυτό δεν το έβλεπες.

Εσύ ήξερες ότι είναι ο καλός σου, ότι έχετε εκείνη τη σοβαρή σχέση που δε μπορεί παρά να καταλήξει σε γάμο, ότι σε αγαπάει και σου το δείχνει. Συγκρατημένα, γιατί έτσι είναι ο Γιώργος, έτσι αγαπάει.

Εντωμεταξύ, ήξερες την αλήθεια;

Παραδέξου το Κατερίνα- Σουζανίτα.

Μέσα σου βαθιά ήξερες και ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει, έτσι δεν είναι;

Απλώς σε συμφέρει να εθελοτυφλείς.

Και χτίζεις πύργους στην άμμο «σα να τα ‘ναι η άμμος πέτρα».

Εκείνος όμως, τι να σκέφτεται άραγε; Έχεις ποτέ μπει στη διαδικασία να φανταστείς πως βλέπει τη σχέση σας;

Γιατί Κατερίνα μου, ξέρεις, ο Γιώργος είναι όντως γκέυ!

συνεχίζεται...

8 σχόλια:

Swell είπε...

Ως παθούσα ομιλείτε;

Ενεσούλα είπε...

Καλά, Σουέλ, σε τι θάλασσες αρμενίζεις;
Θα έχει φουρτούνα φαίνεται και σου κούνησε το μυαλό!!!:Ρ
1ον, θεωρώ ότι μοιάζω στη Μαφάλντα και ουδόλως στη Σουζανίτα.
2ον, εξήγησα στο 1ο σχόλιο του 1ου ποστ ότι είναι ιστορίες που έχουν συμβεί στον ευρύτερο περίγυρό μου, αληθινές δλδ, αλλά όχι προσωπικές.
3ον, αν ήμουν η παθούσα, δε θα μιλούσα τόσο απαξιωτικά (όπως παρατήρησε η ξαδέρφη Σκούλ-@ στο 1ο ποστ), έως και σκληρά για την ηρωίδα μου, με πικρία ίσως!
4ον, δεν είναι κάτω από το tag "προσωπικές υποθέσεις" και ουδέποτε κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου!
Δε με προσέχεις!
Φιλάκια πολλά, ωστόσο!:)

Griz είπε...

Ee? ΤΟ ξέρει η Κατερίνα ότι είναι gay ο Γιώργος ή το μαθαίνει μέσα από το ποστ σου? :P

Ενεσούλα είπε...

Ούτε η "Κατερίνα", ούτε ο "Γιώργος" σερφάρουν στα μπλογκς, αλλά και να το έκαναν πιθανότατα εκείνος θα έκανε την πάπια κι εκείνη θα υποκρίνονταν ότι δεν πρόκειται γι αυτήν!!!
Είμαι σίγουρη ότι το ξέρει!
Φιλάκια.
Η ιστορία θα ολοκληρωθεί στο 3ο μέρος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!Δεν το δέχομαι:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY!Αν θες να ξέρεις GAY είναι ο ΜΠΟΜΠ ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (το πιστοποιεί και το ΕΣΡ)...
Φιλάκια
Η ανώνυμη ξαδέρφη
Υ.Γ1:Με λένε School-a και υποτροπίασα
Υ.Γ2:Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην ανώνυμη αδερφή (με την κακή έννοια)

Crazy Tourists είπε...

Και 3ο μέρος; Χμμμ!!! Έχει ανατροπές; Κατερίναααααααααααα!!!!!! Άσε τον άνθρωπο ήσυχο καλέεεεεεεε!!!!!!!! Ναι, και τη μαμά του!!!

Τρελοτουρίστρια

Ενεσούλα είπε...

Το έβαλα και το τρίτο μέρος και αν έχει ανατροπές είναι μόνο γιατί... έτσι είναι η αληθινή ζωή!
φιλάκια πολλά

Swell είπε...

Αστειευόμουν Αντιβιοτικούλα, μη φωνάζεις! Διάβασα και το τρίτο μέρος και αναφωνώ: Ωραίο περίγυρο έχεις!