Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Προσευχή...Θεούλη μου,
ή όποιος, εκεί πάνω, εκεί κάτω, εκεί έξω, δεν ξέρω και για να σου πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί, χρειάζομαι κάπου, κάτι να πιστέψω κι εγώ, όπως όλοι οι άνθρωποι, πιστεύω λοιπόν κι αν κάνω λάθος και δεν υπάρχεις δεν πειράζει γιατί, αν πιστεύω, Υπάρχεις!
Θεούλη μου, λοιπόν, όχι δεν έχω ανάγκη την άμεση βοήθεια Σου και Σε θυμήθηκα τώρα, δεν έχω εγώ η κάποιος αγαπημένος μου μια σοβαρή ασθένεια (φτου, μακριά απ' όλους), δεν έχω προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα, δόξα σε Σένα δηλαδή, αλλά να, Θεούλη μου, αυτό ακριβώς είναι που με απασχολεί και γι αυτό Θεούλη μου Σε καλώ, γιατί ανησυχώ.
Άργησες Μεγαλοδύναμε να μου δώσεις την προσωπική ευτυχία και τώρα ανησυχώ μη γίνει κάτι και μου την πάρεις πίσω.
Σε παρακαλώ λοιπόν, άσε με να κάνω αυτά που είναι στο πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και άσε με να ζήσω μια απλή, κοινότοπη ζωούλα με τον αγαπημένο μου.
Δε ζητάω δόξα, ούτε χρήματα, ζητάω, εδώ, στο κατώφλι των 40, να έχω το απλό, το αυτονόητο, το συνηθισμένο.
Κι αν παρόλα αυτά δε σε έπεισα ότι μέχρι τώρα έχω πληρώσει και με το παραπάνω και μου οφείλεις αυτά που ζητάω, αν πρέπει να πληρώσω κάποιο τίμημα, ξανά (έμαθα καλά το μάθημα ότι τίποτα στη ζωή δεν έρχεται τσάμπα), τότε Θεούλη μου υπόσχομαι
να μην ξαναπάω ποτέ κρουαζιέρα,
να μην ξαναγοράσω εσώρουχο μέχρι τα 100 βρακιά μου να λιώσουν ως την τελευταία 10άδα,
να μην ξαναφάω σολωμό και
να μην ξανακάνω σκι στις Άλπεις (μεγάλη θυσία αυτή, ξέρεις Εσύ!)
Αμήν

8 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Ωραία ευχή! Χαχα

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν φιμώνεται απλά γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ ποτέ δεν φιμώνεται ....
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_9804.html

ΕΝΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ

Η ακρίβεια αυξάνει και ο έλεγχος του κόστους ζωής είναι χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα.
Η αιτία της απώλειας ελέγχου δεν βρίσκεται στην αδυναμία των μηχανισμών ελέγχου της αγοράς, αλλά στο γεγονός ότι η αγορά κηδεμονεύεται από ντόπια και πολυεθνικά μεγαλοτράστ, που έχουν χρηματοδοτήσει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και έτσι η πολιτική μας ζωή είναι όμηρος συμφερόντων που επιβάλλουν τις ανήθικες επιδιώξεις τους. Ασχολούμαστε επιπόλαια μόνο με τη SIEMENS, όμως ό,τι έκανε η SIMENS έχουν κάνει όλες οι μεγαλοεταιρείες. Αν κάποιος στ’ αλήθεια ήθελε να βάλει τάξη στη χώρα, θα βρισκόταν μπροστά στο φαινόμενο κατεδάφισης ολόκληρου του πολιτικού μας συστήματος...
Όταν πριν καιρό ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου ανέλυε στο Alter τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης, είπε χαρακτηριστικά, ότι τρίτο κόμμα και μάλιστα μεγάλο κόμμα έρχεται ο «κανένας», αφού το εκλογικό σώμα απορρίπτει και τα δύο μεγάλα κόμματα. Ορθή αυτή η διατύπωση του κ. Χατζηνικολάου, όμως ρωτάμε, όταν τα κανάλια επιμένουν να προβάλλουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και αφού οι λοιπές εντός Βουλής δυνάμεις είναι η αριστερά και η ακροδεξιά, συνεπώς δυνάμεις ανεύθυνες και αδυνατούσες να πείσουν, πώς άραγε είναι δυνατόν να εμφανιστεί, να υπάρξει πολιτικά αυτός ο κανένας;
Ο κανένας για να υπάρξει, πρέπει πρώτα να μπορεί να μιλήσει, πρέπει πρώτα να του επιτραπεί να μιλήσει. Εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ αναγνωρίζουν το πολιτικό κενό, το διαλαλούν, όμως εξοντώνουν και συνθλίβουν σοβαρές νέες δυνάμεις που θα μπορούσαν να το καλύψουν. Έτσι η μόνη ορατή εικόνα του πολιτικού μας συστήματος είναι ένα θλιβερό αδιέξοδο. Το αδιέξοδο δημιουργείται γιατί δεν έχουμε δημοκρατία. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Με το να προβάλλουν συνεχώς τα ΜΜΕ την αριστερά και την ακροδεξιά, δίνουν μεν την εντύπωση ενός εικονικού πλουραλισμού, όμως στην ουσία ναρκοθετούν το πολιτικό μας σύστημα, αφού τα πιστεύω των ιδεολογιών αυτών συγκλίνουν παράξενα στο να δίνουν κούφιες και εξωπραγματικές ελπίδες στους εργαζομένους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και στο να ρίχνουν όλες τις ευθύνες στην Ευρωπα7κή Ένωση και στις ΗΠΑ, ευθύνες που όμως ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στη συνειδητά υπόδουλη στη διαπλοκή και στη διαφθορά πορεία που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία τριάντα χρόνια...
Δεν είναι δηλαδή μόνο αισχρό και ανήθικο ότι φιμώνουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο έγκλημα έγκειται στο ότι επιτρέπουν στην αριστερά και την ακροδεξιά να δημιουργούν σύγχυση, να στρεβλώνουν τα πράγματα, να ρίχνουν τις ευθύνες εκεί που δεν ανήκουν.


Θέλουμε πολιτικούς που θα λένε και θα υπηρετούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, με τα λόγια, τις πράξεις και τα έργα τους ...! όχι στους πολιτικούς της ''καμαρίλας''
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5436.html

η ένωση κεντρώων έχει φιμωθεί από όλα τα μμε λόγο ότι λέει την αλήθεια και προπάντων έχει ονομάσει δημόσιος τους κλεφτες του χρηματιστηρίου δηλαδή τους καναλάρχες!
δείτε τις εκπομπές τις ένωσις κεντρώων μέσο τις ιστοσελίδας http://www.enosikentroon.gr/ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι!!!
είναι ο μονος πολιτικός στην ελλάδα που λέει την αλήθεια!!!
http://www.enosikentroon.gr/http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_7268.html
...................Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
Έχεις φωνή!
Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
http://www.enosikentroon.gr/

skouliki είπε...

ελπιζω να πετυχει η ευχη σου :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

EYXOMAI NA ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Xoxoxo μη μασας ενεσουλινι. Ορμα.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφου υπόσχεσαι τόσες σκληρές θυσίες θα το σκεφτώ. Σε ειχα ξεχάσει αλλα μου σε θύμισες.
Αν προσθέσεις και μία αποχή 3 ημερών απο το σεξ τότε θα σε αφήσω ήσυχη γιατι σε λιγο θα ξεκινήσω προετοιμασία για το πρωτάθληαμ θεοτήτων την "Θεολίγκα Universe" και φέτος λέω να βγω πρώτος αν με αφήσει η Μωαμεθοπαράγκα.
Κοιμήσου ήσυχη και όπως είπαμε.

ΘΕΟΣ

daffyduck είπε...

Καλά, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΗ πια;;;
Και η κρουαζιέρα στη Βαλτική;
Και τί σου'φταιγαν οι κρουαζιέρες γενικώς; οι κρουαζιέρες τον πείραξαν το θεό, μάθαμε τώρα....!

Άντε κουτούλα και κανα κλαδί εκεί που μαζεύεις ελιές μπας και συνέλθεις. Αντε μπράβο γιατί ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ!

ΓΚΡΟΥΜΠΦ!

Ενεσούλα είπε...

@Daffyduck, and ohmygod,
lololololol!
Καλά ντε, μια κουβέντα είπαμε!;)