Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Όταν ο Ήφαιστος έχει κέφια και το φαινόμενο της πεταλούδας




Ε, άμα δε σε θέλει τι το παλεύεις;
Το ταξίδι στην Πράγα ματαιώθηκε, αφού πρώτα φάγαμε μια ολοήμερη ταλαιπωρία περιπέτεια στο Ελ Βενιζέλος.Η αιτία είναι γνωστή. Ένα ηφαίστειο εξερράγη στην Ισλανδία, ένα σύννεφο στάχτης γέμισε τον ουρανό της Ευρώπης και εκατοντάδες χιλιάδες (εκατομύρια;) Ευρωπαίοι ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν από τις ματαιώσεις πτήσεων.Το φαινόμενο της πεταλούδας έφτασε και στην Ελλαδίτσα μας με ένα συν στην προσωπική μας ατυχία ότι μας άφησαν να ξεκινήσουμε κανονικά από το Ηράκλειο.
Αλλά, ας μη φλυαρήσω και κυρίως ας μην γκρινιάξω άλλο.
Η μούσα του καλού μου, ταρακουνήθηκε από την εμπειρία και η έμπνευση του Πίκου επανήλθε, 4 μήνες μετά, με ένα νέο πολύ διασκεδαστικό ποστ για το θέμα!
My babe is back!
Ένα μεθυσμένο ηφαίστειο, δυο πιτσουνάκια και το "κακό" εισιτήριο (α' μέρος)
και

Ένα μεθυσμένο...(β'μέρος)

Απολαύστε...

Σημείωση: Στην χθεσινή παράνοια, με χιλιάδες τηλεφωνήματα, ασυνεννοησίες, σύγχυση κτλ (ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το airtickets.gr και φοβάμαι για μεγάλη ταλαιπωρία για το refund του εισιτηρίου) φωτεινή εξαίρεση με άριστη εξυπηρέτηση και προσωπικό ενδιαφέρον όλες, μα όλες οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής και κυρίως εκείνη που μας εξυπηρέτησε στο γκισέ των εισιτηρίων του αεροδρομίου και ξεκαθάρισε και με τις Τσέχικες αερογραμμές.
Ζήτω η Ολυμπιακή λοιπόν, που και καθυστέρηση δεν είχε και καλά αεροσκάφη και άψογη εξυπηρέτηση σε έδαφος και αέρα, έτσι για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό νομίζω ότι δείχνει ολοκάθαρα πόσο αδύναμοι είμαστε μπροστά στην δύναμη της φύσης... Λίγος καπνός και διαλύθηκαν οι αερομεταφορές...

Κρίμα που δεν πήγες το ταξίδι, αλλά η Πράγα εκεί θα είναι.. θα πας. Για φαντάσου να είχες πάει, να ήσουν έτοιμος να γυρίσεις και να μην μπορούσες να φύγεις...

Lykos
...

KitsosMitsos είπε...

Η νέα Ολυμπιακή πραγματικά είναι πολύ διαφορετική σε πολλά επίπεδα!
Θα το πάτε το ταξίδι, μην ανησυχείς. Φιλιά!

Crazy Tourists είπε...

Ταλαιπωρία όμως ε; Η Πράγα πάντως δεν πάει πουθενά! Ο Πίκος θα ξανακανονίσει!! Έτσι δεν είναι Πίκε;
Φιλιά

Τρελοτουρίστρια