Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Yahoo news πρώτη είδηση της ημέρας.


Πρώτο θέμα της ημέρας στο Yahoo το παρανάλωμα πυρός -πάλι- στην Ελλάδα / Ελδάδα, με νεκρούς και αναλυτικό αφιέρωμα.
Για να καταλάβετε οτι το θέμα είναι σοβαρό, πολύ σοβαρό !
Οι ξένοι γενικά ασχολούνται μαζί μας μόνο για κάτι που θέλουν να μας χλευάσουν, ή για κάτι σοβαρό !
"Ανάθεμα στους αίτιους"
Ελεγαν οι μικρασιάτες οταν ξερριζώνονταν απο τα χώματά τους.
Ανάθεμα στους αίτιους !

19 σχόλια:

tzonakos είπε...

Το θέμα ειναι ΕΔΩ

Δείτε το slideshow φωτογραφιών απο την κόλαση, αν αντέχετε.
Εγω δεν άντεξα πολύ.

Ενεσούλα είπε...

Θέλω να είμαι αισιόδοξη.
Θέλω να πω ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.
Αλλά δε μπορώ!
Οι φωτογραφίες από το slide show είναι συγκλονιστικές!
:{

Haris είπε...

Πανάθεμά τους όποιοι κι αν είναι.

The Torch είπε...

Βλέπω δύο ημέρες στη δουλειά εικόνες φρίκης και φωτιάς. Ειδικά σήμερα μπούχτισα. Ούτε εγώ άντεξα πολύ το slide show. Όπως δεν άντεξα να βάλω και πολλές φωτό στο slide show που έφτιαξα για το The Torch.

@ Haris: Μην σε μπερδεύει το όνομα. Δεν φέρω καμία ευθύνη για τις πυρκαγιές

The Torch είπε...

Παρεμπιμπτόντως μου ήρθε ένα sms για διαμαρτηρία αύριο στις 12:00 στη Βουλή

If...ιγένεια είπε...

Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να βρούμε την δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας.. να φτιάξουμε από την αρχή όσα καταστράφηκαν.. όσα από αυτά μπορούμε..

το φτυαράτσι είπε...

Αναθεμά τους λοιπόν!Κανονικά δεν πρέπει όταν τους πιάσουν να τους φυλακίσουν αλλά να τους στερίσουν τη ζωή,όπως την στέρισαν και αυτοί σε τόσες ζωές!Την κουλημέρα μου!

KitsosMitsos είπε...

Από indymedia είπανε για αύριο το απόγευμα στις 19:00 για πορεία. Από anadasosi είπανε για Τετάρτη απόγευμα. Τι θα γίνει τελικά; Ας οργανωθούμε, να ακουστεί δυνατά η φωνή μας.

Ανώνυμος είπε...

εχω πάρα πολλα νεύρα.....α, γεια σε όλους!!!Εχω κάποιες προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες για τους εμπρηστες. ούτως ειπείν:
1.ας τους επικυρήξει!!! Ο πρρρρρ...ωθυπουργός δηλ.Σύμφωνα με το διαίρει και βασίλευε, κάποιος θα "καρφώσει" κάποιον άλλον για 1 δις ευρώ(δεν νομίζω να έχει αντίρρηση κανείς να πληρώνουμε για να εξαρθρωθουν). Είτε για τα οικόπεδα, είτε για λόγους φανατισμού , είτε για οποιονδήποτε άλλο ποταπό λόγο προκαλούνται οι πυρκαγιές,είναι σίγουρο οτι το χέρι του εμπρηστή κινείται βάσει εγκεφάλου διαταραγμένου και ως εκ τούτου χαλαρών αντιστάσεων( πόσο μάλλον απέναντι στην προοπτική απόκτησης ποσού ,που , ούτε με 25 πυρκαγιές δεν μπορεί να κερδίσει)Γιατί δεν επικυρρήσσονται???? _FUCKIN'DALTONS
2.Αρχόμενη εστία σε περιοχή π.χ. του Υμητού. Κύριοι της ΕΥΠ, just a fuckin' phone call στην αμερικανική πεσβεία!!!!Τόσοι δορυφόροι της NASA. Δεν μπορεί κανείς να σας δώσεικλιπάκι με την κινητικότητα του τελευταιου τετάρτου στην περιοχή???? Εδώ στο μπάνιο είσαι για τους γνωστούς λόγους και ξέρεις οτι αν θέλει ο big brother μπορει να σου πει και τι εφαγες την προηγούμενη μέρα (και τώρα αχάριστε ευρωπαιε τα αποβάλλεις)γιατί ΟΛΑ τα βλεπει αμα γουστάρει.
3.Οταν τους πιάσετε με το κακό, προτείνω την εξής εξαγνιστική μεθοδο τιμωρίας που την φαντασιώνομαι ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ (που δεν ακουμε ποτε στοιχεία,λογω προσωπικών δεδομένων ξεφτιλισμένοι δικαστές και νομοθέτες που προστατεύετε τους βλαστους σας για να προστατεύετε χαλαρα, τους γαμημενους παιδεραστες απο την καταντια τους)και για καθε ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Ε Μ Π Ρ Η Σ Τ Η
Δωστε βάση αγαπητοί:
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ
ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ
ΟΧΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ
ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΕΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΥΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΕΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ , ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ............
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ.
ΜΕ ΧΕΡΙΑ, ΔΟΝΤΙΑ, ΠΟΔΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.............
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ _

Ενεσούλα είπε...

Αγαπητέ-η άγνωστε-η, κατανοώ απόλυτα την οργή σου καισυμφωνώ στα πρώτα κομμάτια του σχολίου σου, αλλά διαφωνώ στον τρόπο τιμωρίας.
Κάτι τέτοιο θα έφερνε την αναρχία και το χάος και αυτά δεν είχαν ποτέ καλά αποτελέσματα.

tzonakos είπε...

Kι όμως, αν και δεν θέλω να απαντώ σε "ανώνυμους", ετούτος εδω έγραψε πράγματα που έχει στο μυαλό του πολύς κόσμος.
Βάρβαρο ;
Ναι, αλλα πώς να γίνει ;
Πείτε πώς αλλιώς να γίνει ;
Εγω δεν ξέρω, ίσως η Αγροφυλακή -λέμε τώρα- να μας σώσει.

Κιτσομήτσο, να πάμε σε πορεία, οκ, και τι θα βγεί ;
Θα την καπελώσουν με ξύλο και έκτροπα με τη γνωστή μέθοδο "ζαρτινιέρας¨" και πράσινων παπουτσιών....

Θα τυπώσω ΑΓΑΟΛ και θα το βάλω στ' αμάξι πάνω, δε βρίσκω κατι πιο ... επίκαιρο.

tzo είπε...

Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
φου..............

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΉ Ενεσούλα με το ωραίο blog.
Και αγαπητοί blogers.
Για να είμαστε οκ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν,εκτός από τον μικρότερο αδερφό μου που τον πλάκωνα στο ξύλο οταν ήμουν μικρή(εγώ κορίτσι).Σύμφωνα με τους φυσικους νόμους,ο αδύναμος κάθεται και τις τρώει και ο δυνατός κάνει τον (τζάμπα)μάγκααααα!
Με τους εμπρησμούς όμως (ας κοπει το "πυρκαγιές,τουλάχιστον μεταξύ μας")ερχονται τα πάνω κάτω.Οι κακοί και οι καλοί σ αυτό το film, κάνουνε τον (τζάμπα)μάγκα στη μαμά φύση, γιατί τα δεντράκιαδυστυχως καίγονται.Δεν μπορουν να ξεχωρίσουν ποιος καίει και ποιος καιγεται.Οταν λοιπόν θ αρχίσουν οι πλυμμηρες, ενδεχομένως επιδημιες, οι ανάγκες των αστέγων, το οικονομικό κραχ που μπορεί να προκληθεί απο την καταστροφή,(άσε που δεν ξέρουμε τί ακόμη έπεται),όταν λοιπόν θα μπούμε στην εποχή μιας απίστευτης αναρχίας ,αγαπητή ενεσούλα,το να δημεύεις την τιμωρία των εμπρηστων δεν ειναι μεγαλύτερη αναρχία απο αυτήν που γέννησαν οι ιδιοι οι....,άντε μην αρχίσω και ξαναβρίζω και δεν κάνει τώρα που σαςείπα οτι είμαι κορίτσι.
Λοιπόν έχω πολλά νεύρα.Τα κτήνη με αποκτηνώνουν

Ανώνυμος είπε...

ναι!ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ οι ξένοι...

Μήπως ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... μήπως η ανάπτυξη , ο φραπες και ο καναπές , οι τσάρκες μας και η βολή μας , μας εκαναν να ξεχάσουμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ... που παντού το ενδοξο παρελθόν μας (αρχαιοτερο, νεότερο δεν εχει σημασια) έχει αφήσει το στίγμα του??

Μήπως φτάσαμε τον πατο ? Μήπως να επανεξετασουμε τη σταση μας στον καναπε, τον φραπε το κλαμπιγκ και το σοπιγκ? μήπως??? μήπως όλη αυτη η ισοπέδωση μας εφτασε εδω που μας εφτασε?

Αειντε παιδια να βάλουμε ο καθενας μας ένα χεράκι να σηκωθούμε απο τον πατο...και να μην ξαναγελάσει κανεις μαζί μας... αλλα και μεις!! επιτέλους να παψουμε να κλαιμε!!!!!

Dr. Feleki είπε...

Να αναλαβουμε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εμεις οι πολιτες τις ευθύνες μας. Τους "αλλους" τους μάθαμε, είναι για τα μπαζα. Μόνο εμεις θα σώσουμε τον τοπο μας από τους "πολιτικούς" της συμφοράς.

24 ωρες καιγόταν το Σαββατο ο τοπος και κάποιοι ... αναρωτιόταν αν πιασαμε φωτιά ή αν κάηκε το φαί.

Dark_Maiden είπε...

Δεν αντέχω άλλο τόση μαυρίλα στην ψυχή..

KitsosMitsos είπε...

Οργή που ξεχειλίζει.
http://kitsosmitsos.blogspot.com/2007/08/blog-post_909.html
Ό,τι συγκέντρωσα από την τηλεόραση αυτές τις μέρες.

Σπύρος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΦΟΡΑ , Ο ΦΡΑΠΕΣ , ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΡΟΛΗΨΗ ....ΜΕΣΑ ΝΥΧΤΑ..

ελεος!!!

Πίκος Απίκος είπε...

Δεν νομίζω ότι έχω άλλο κουράγιο για φρίκη σήμερα tzonako, όχι απλά χόρτασα αυτές τις μέρες... βαρυστομάχιασα...να μην πω ότι θα ξερ... σύντομα...